Services

MULTI COMPOZITIE - ECRANE DE MARI DIMENSIUNI

Lumea evenimentelor a evoluat foarte mult in ultimii ani iar clientii devin din ce in ce mai solicitanti. Compania Maxmedia a achizitionat intotdeauna echipamente de ultima generatie pentru a fi la inaltimea cerintelor.

Pentru proiectii de mari dimensiuni si compozitii care contin multiPIP folosim Analog Way Ascender 4k - cea mai buna solutie existenta pentru managementul semnalelor.

Mixajul camerelor se face cu mixere video profesionale SONY.

 

SISTEM CABLE-CAM FULL HD / 4K

Cablecam este un sistem inovativ de filmare, capabil sa genereze imagini dinamice si unghiuri unice chiar si acolo unde dronele nu au acces.

FILMARI AERIENE

DJI Inspire 1 este un quadrocopter foarte bine construit, gata de zbor, capabil sa filmeze la rezolutie 4K.

EDITARE VIDEO

Experimenteaza cel mai rapid flux de lucru editorial din industrie. Acceseaza instant si editeaza fisiere media fara transcodare sau copiere.

Lucreaza cu usurinta folosind surse multi-cam chiar si in cele mai mari si complexe proiecte.

Si pentru ca poti randa efecte si le poti transcoda in background, poti lucra fara sa astepti.

VR

Realitatea virtuala este tehnologia care ne permite sa experimentam si sa interactionam in lumea virtuala. Aceasta tehnologie foloseste un software capabil sa genereze imagini realiste, sunete sau alte senzatii care reproduc un mediu inconjurator foarte real si simuleaza prezenta utilizatorului in acest mediu, oferindu-i posibilitatea sa interactioneze cu aceasta lume.

FILMARI 4K / FULL HD / 360º

Rezolutia 4K este rezolutia care mai devreme sau mai tarziu va inlocui cel mai popular format video prezent pe piata in momentul de fata. Tehnologiile 4K / FULL HD / 360º  sunt deja prezente in compania noastra.