Services

MULTI COMPOZITIE - ECRANE DE MARI DIMENSIUNI

Lumea evenimentelor a evoluat in ultimii ani foarte mult iar clientii devin din ce in ce mai solicitanti. Compania Maxmedia a achizitionat intotdeauna echipamente de ultima generatie pentru a fi la  clientilor.

Pentru proiectii de mari dimensiuni si compozitii care contin multiPIP folosim Analog Way Ascender 4k- cea mai buna solutie existenta pentru managementul semnalelor.

Mixajul camerelor/semnalelor se face cu mixere video profesionale SONY.

 

SISTEM CABLE-CAM FULL HD / 4K

Cablecam ofera un sistem inovativ de livrare a unghiurilor de camera unice croite nevoilor clientilor nostri. 

FILMARI AERIENE

DHI Inspire 1 este un foarte bine construit, gata de zbor quadrocopter care capteaza excelent clipuri 4K.

EDITARE VIDEO

Experimenteaza cel mai rapid flux de lucru editorial din industrie. Acceseaza instant si editeaza clipuri bazate pe fisiere fara transcodare sau copiere a cliputilor. Editeaza proiecte multi-cam cu usurinta. Obtine o buna redare manipuland un bin receptiv chiar cu cele mai mari si mai complex proiecte. Si pentru ca poti randa efecte si le poti transcoda pe background, poti lucra fara sa astepti.

VR

Realitatea virtuala este tehnologia care ne permite sa experimentam si sa interactionam in lumea virtuala. Aceasta tehnologie foloseste un software capabil sa genereze imagini realiste, sunete sau alte senzatii care reproduc un mediu inconjurator foarte real si simuleaza prezenta utilizatorului in acest mediu, oferindu-i posibilitatea sa interactioneze cu aceasta lume.

FILMARI 4K / FULL HD / 360º

Rezolutia 4K este rezolutia care mai devreme sau mai tarziu va inlocui cel mai popular format video prezent pe piata in momentul de fata. Tehnologiile 4K / FULL HD / 360º  sunt deja prezente in compania noastra.